Asun 50 metrin päässä raviradalta (Fair Grounds Race Course And Slots). Jos matkarahani alkavat hiipumaan, niin perinteinen pikatie rikkauksiin löytyy ihan nurkan takaa. Ei oikeastaan tarvitse edes jäädä paikanpäälle katsomaan hevosparkoja, koska kuulutukset kuuluvat takapihalleni.

Tänään ostin pyörän. Profondo Azzurron on hänen nimensä. Monessa mielessä parempi kuin hänen sisarensa Profondo Rosso. Ei pidä koko kaupungin herättävää meteliä, polkimet eivät jumita eikä ohjaustanko kääntyile ominpäin. Toisaalta jokin osa hankaa takapyörää, joten kotimatka oli kovin raskas polkea. Huomenna selviää kuinka tämä uusavuton pyöränkorjaaja saa peltiä taivutettua...

Olen nimennyt uuden vuokranantajan KoiraLeidiksi. Hänella on kaksi koiraa ja yksi kissa. Toinen koirista on todella pieni, joten aina kun olen vuokranantajaan törmännyt pihalla, kadulla tai ovella, niin hän pitänyt tätä pikkuruista koiraansa sylissä. Olen miettinyt että osaakohan tämä poloinen koira siis ollenkaan kävellä.

Vaikka Mardi Gras on ohi ja on paaston aika, niin se ei tarkoita että paraatit olisivat ohi. Huomenna on taas paraati, joka menee tästä ihan vierestä. Se on Keep-N-It Real 10th Anniversary Second Line Parade. Second line paraatit ovat aina sunnuntaisin keskellä päivää. Ennen ne saattoivat kestää yöhön asti kunnes kaupunki rajoitti niiden kestoksi vain neljä tuntia. Jos oisin tuubansoittaja, olisin iloinen tästä kaupungin päätöksestä En ymmärrä miten paikalliset muusikot pystyvät soittamaan ja kulkemaan kahdeksan tuntia paahtavan auringon alla. Viime vuonna tässä paraatissa soitti Hot 8 Brass Band, jonka olen jo onnekkaasti nähnyt täällä kahdesti.